til dejen
Opløs gær og sukker i lunkent vand.
Si alt melet og ælt halvdelen med vand og kaffe, og tilsæt salt.
Tilføj resten af melet og fortsæt æltningen i ca. 20 minutter.
til dejen
Opløs gær og sukker i lunkent vand.
Si alt melet og ælt halvdelen med vand og kaffe, og tilsæt salt.
Tilføj resten af melet og fortsæt æltningen i ca. 20 minutter.
Læg dejen i en skål dækket med folie og lad den hæve til dobbelt størrelse ved stuetemperatur (ca. 3 timer).
Klargør tre forme med bagepapir og drys majsstivelse i bunden for at forhindre brødet i at klæbe.
Tag dejen ud af skålen, ælt den i et stykke tid, skær den ud i 3 dele og læg dem i en form hver.
Dæk formene med folie og lad dejen hæve til dobbelt størrelse ved stuetemperatur i yderligere 2 timer.
Bag brødene ved 200 °C i ca. 20-25 minutter. Sæt en beholder med vand i ovnen.
til bacon
Drys baconen, som du har skåret i skiver, med farin og steg den i mikrobølgeovnen eller i en ovn med grillfunktion i et til halvandet minut.
Skær brødet med kaffesmag i skiver og rist det. Læg bacon på brødet og drys lidt farin på.
Den ideelle kaffe til denne opskrift