Hæld mascarponen i en skål.
Tilføj flormelis, mælk, fløde og vanilje.
Rør med en elpisker, indtil cremen bliver blød.
Hæld blandingen i en sprøjtepose og læg den i køleskabet.
Hæld mascarponen i en skål. Tilføj flormelis, mælk, fløde og vanilje. Bland med en elpisker, indtil cremen bliver blød. Hæld blandingen ned i en sprøjtepose og læg den i køleskabet.
Læg en Meliga-kiks i bunden af en cappuccinokop. Tilføj en stor teskefuld mascarponecreme. Hæld den varme kaffe i rundt om cremen. Drys lidt bitter kakaopulver på desserten. Vi anbefaler at bruge espressokaffe til denne opskrift.
Hæld mascarponen i en skål.
Tilføj flormelis, mælk, fløde og vanilje.
Rør med en elpisker, indtil cremen bliver blød.
Hæld blandingen i en sprøjtepose og læg den i køleskabet.
Læg en Meliga-kiks i bunden af en cappuccinokop.
Tilføj en stor teskefuld mascarponecreme.
Hæld den varme kaffe i rundt om cremen.
Drys lidt bitter kakaopulver på desserten.
Vi anbefaler at bruge espressokaffe til denne opskrift.
Den ideelle kaffe til denne opskrift
Classico
Balanceret og kraftig
Classico er en velbalanceret kaffe med en intens, fyldig smag.