Back
LAVAZZA HISTORIER
Baggrund alt alt

Coffee Hacks

Kaffens univers er uendeligt. Dyk ned i en verden af smage, oprindelser og tilberedninger. Du vil blive overrasket.

Coffee Hacks

Cezve – det eksotiske ved tyrkisk kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Sådan laver du kaffe med Chemex-metoden

Opdag mere
Coffee Hacks

Sådan tilbereder du den bedste espresso Martini

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på den bedste iskaffe med vanilje

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på kaffe-cheesecake med honning-gelé

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på kaffe-granita med ricottacreme

Opdag mere
Coffee Hacks

Sådan tilbereder du en klassisk wienerkaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på V60: opskrift på en fin japansk kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Kaffeis: den ikoniske opskrift

Opdag mere
Coffee Hacks

Cappuccino: cremet, lækker, ikonisk

Opdag mere
Coffee Hacks

Lær at lave tagliatelle med kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Hemmeligheden bag en napolitansk kaffebrygger

Opdag mere
Coffee Hacks

Sådan laver du kaffe med en mokkakande

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på en sød, duftende kage: citronkage med kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

En speciel kaffekage, som alle synes om

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på oksefilet smagt til med kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Cremet, ikonisk, italiensk: sådan er en espresso

Opdag mere
Coffee Hacks
Training Center

Coffee Design: mødet mellem kunst og kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Sådan laver du den ideelle stempelkaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Lavazzas kaffelikør: en lækker opskrift

Opdag mere
Coffee Hacks
Training Center

Kaffeoplevelse: nyd rejsen

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på en overraskende koldbrygget kaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på hjemmelavet iskaffe

Opdag mere
Coffee Hacks

Lav kræmmerhuse med kaffe og chokolade sammen med Lavazza

Opdag mere
Coffee Hacks

Al friskheden ved kaffesorbet

Opdag mere
Coffee Hacks

Opskrift på hjemmelavet bayersk kaffekage

Opdag mere

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.